Monique Rutten al 27 jaar professioneel coach. 

Monique Rutten is coach en kunstenares. Zij heeft sinds 1993 ervaring in het begeleiden van kinderen vanaf 7 jaar, jongeren en volwassenen, individueel en in groepen.


Monique studeerde af aan de HBO Jeugd-en welzijnswerk (tegenwoordig: SPH) en de Akademie voor Beeldende kunsten te Tilburg en de School voor Kunstzinnige therapie Cochenille (inclusief een vierde supervisie jaar). Daarnaast heeft ze diverse trainingen gevolgd, oa autobiografie van Gabriel Prinsenberg tbv loopbaanbegeleiding en coaching.


Ze heeft kunstzinnige therapie en werkbegeleiding gegeven via de kunstzinnige therapieopleiding Cochenille en Helias en via het GAK in Eindhoven, ten behoeve van reïntegratie. 
Ze verzorgt workshops binnen bedrijven en voor individuele groepen, alleen en in samenwerking met andere kunstenaars. 


Ze heeft samengewerkt met de Stichting Tentakel, het Erasmuscollege Eindhoven (3 jaar), Meander te Rijswijk, Heerbeeck College te Best (Sean Covey en Kunst), Wilhelminaschool Best, Immanuel school te Best, de Schreuderschool in de Schilderswijk te den Haag en Vitalis te Eindhoven (ouderen kunstblok). Ze gaf intensieve, individuele begeleiding aan onderwijskrachten en leerlingen t.b.v. sociale vaardigheden, faalangstreductie en aanpak pestgedrag.


Snel resultaat / geen eindeloze therapie / geen of korte wachttijden / praktijk in het centrum van Eindhoven met parkeergelegenheid.


T    06 1188 0147

M  mo1rutten@hotmail.com  

Whatsappen mag ook, reactie altijd binnen één dag.